Hannibal Sistem za upravljanje sadržajem (CMS), e-shop, e-ecommerce, MVC, OOP, PHP, MYSQL, AJAX


Hannibal CMS je naše rešenje, nastalo februara 2006. godine. Osnovni plan je bio uraditi stabilno i modularno rešenje. Ispoštovan je OOP, kao i prilagođen MVC obrazac.

Osnova frejmvorka je database apstract koji se brine o konekcijama na razne baze (do sada smo radili sa MySql, mariaDB, Oracle, PostgreSql, sqlite), izradnji i sigurnosti svih upita. Druga osnovna komponenta je brz temlejt sistem, koji omogućava odvajanje HTML-a od ostatka koda. Na taj način veb dizajneri ne moraju znati PHP, čime se izbegavaju greške, a omogućuje veći komfor u radu.

Kroz implementaciju na preko 400 sajtova iskristalisana je potreba korisnika. Sa osnovnom verzijom ćete zadovoljiti mnoge vaše potrebe za veb sajtom, a sistemom plagina dobićete sve što vam može trebati.

Sistem je optimizovan, tako da nesmetano radi na sajtovima sa velikom posetom (preko 100k dnevno jedinstvenih posetilaca). Sistem keširanja, skalabilnost i podrška za eksterne sisteme omogućavaju izradu portala koji će opslužiti milione korisnika.

Hostingom na nginx / mariadb / apc cache postižemo visoke performanse, uz niske troškove energije i ostalih resursa.

Želite sajt po ekološkim specifikacijama? Obratite nam se za kompletno rešenje.

 

Primeri

Verzije

Hannibal CMS


  • TE: PHP
  • PT: OOP MVC
  • DB: Mysql, Postgresql, Oracle, Sqlite
  • CR: 4.6.11-2015-02.08